< Tilbage

Stem til generalforsamlingen med en fuldmagt09-06-2021 - 22:07


Sådan afgiver du din stemme til generalforsamlingen med en fuldmagt.


Vil du gerne stemme til generalforsamlingen, men har ikke mulighed for at være til stede selv? Det kan du gøre med en fuldmagt. Bare ikke til bestyrelsen.

 

Der er opstået lidt forvirring omkring emnet, fordi vores ejendomsadministrator, DEAS, ved en fejl er kommet til at inkludere en standardformulering på fuldmagten, der blev udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Den fejlagtige formulering hedder: "stemmeretten kan udøves af et medlems ægtefælle eller af en myndig person, som medlemmet skriftligt har givet fuldmagt dertil."

 

Det passer desværre ikke! Vores vedtægter er forældede og tillader derfor ikke, at man afleverer en fuldmagt til et andet medlem af foreningen. Man kan altså heller ikke sende sin stemme til et medlem af bestyrelsen.

 

Vi har dog fundet en løsning på problemet:

 

Vores vicevært, Anders Bloch, har indvilliget i at tage imod jeres fuldmagter og møde op og stemme på jeres vegne efter jeres ønsker.


Sådan gør du, hvis du gerne vil lade Anders stemme på dine vegne:

 

  1. Udfyld den fuldmagt, du modtog sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. (Har du ikke modtaget indkaldelsen, så skriv til Faraz hos DEAS på fhe@deas.dk hurtigst muligt.)
  2. Ved sætningen "giver hermed __________ 'Navn med blokbogstaver' fuldmagt til at afgive stemme på mine vegne på den ordinære generalforsamling" skriver du "ANDERS BLOCH" på linjen.
  3. Herefter skal du oplyse, hvordan du gerne vil stemme. Skriv "Til forslag A, udskiftning af døre, ønsker jeg at stemme" og skriv "JA" eller "NEJ".
  4. Skriv herunder "Til forslag B, ændringer til opslagsbog, ønsker jeg at stemme" og skriv "JA" eller "NEJ".
  5. Print fuldmagten ud og underskriv den.
    Aflever fuldmagten i den grønne varmemester-postkasse til venstre for porten i gården (se billede.)
    ELLER
    Underskriv fuldmagten og send den pr. mail til bestyrelsen@oesterdalen.dk. Så sørger vi for, at Anders får den.
  6. Bemærk: Hvis Anders skal stemme for dig, skal fuldmagten være afleveret pr. brev eller mail senest søndag 13. juni kl. 21.

Sådan gør du, hvis du vil lade en anden stemme på dine vegne:

 

Du kan også lade en anden, som ikke er medlem af foreningen (altså som ikke ejer en lejlighed her), stemme på dine vegne. I så fald udfylder du fuldmagten med vedkommendes navn. Vedkommende kan så møde op på generalforsamlingen med en udfyldt fuldmagt og stemme på dine vegne.

 

Vi beklager ulejligheden, men håber, du vil gøre din stemme gældende.

< Tilbage